Verzend- en retoursvoorwaarden

.

Verzenden
Wij doen er alles aan om producten zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Wij streven ernaar om na ontvangst van je betaling de artikelen binnen 5 werkdagen naar je te verzenden. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail en informatie over wanneer wij je bestelling zullen verzenden. Je producten worden verzonden via PostNL.

We hebben de meeste artikelen op voorraad, maar we zullen je laten weten of de verzending meer dan 5 werkdagen zal duren.

 

Bestelling niet ontvangen?
Heb je na 5 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via help@studiomitt.nl en vermeldt in ieder geval het ordernummer en de NAW-gegevens van je bestelling.

 

Past het door de brievenbus?
Wij verzenden al onze producten die door de brievenbus passen met PostNL. Mocht je vragen hebben over de status van je bestelling kun je contact opnemen via help@studiomitt.nl. Vermeldt in ieder geval het ordernummer en de NAW-gegevens van je bestelling.

 

Wat kost de verzending van mijn bestelling?
Voor bestellingen boven €25,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder €25,- rekenen wij de volgende verzendkosten:

  • Brieven tot 100 gram                          € 2,75
  • Brievenbuspakket tot 350 gram       € 4,-
  • Pakket 0 – 10 kg                                 € 6,75

 

Bestelling retourneren
Indien je niet tevreden bent over je bestelling, of wanneer je per ongeluk niet het juiste product hebt besteld, kun je binnen 14 dagen na ontvangst de producten retourneren. Wil je je bestelling retourneren neem dan van te voren contact op via info@studiomitt.nl. Vermeldt in ieder geval het ordernummer en de NAW-gegevens van je bestelling.

 

De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor rekening van de koper.

We betalen het totale bedrag binnen Nederland terug. Buiten Nederland betalen we je aankoop terug, minus verzendkosten. We kunnen je extra verzendkosten voor het terugzenden niet terugbetalen. We adviseren je om het te verzenden met een trackingcode.

 

Garantie
We doen er alles aan om onze producten zo goed mogelijk te verpakken. Mochten producten onverhoopt defect aankomen, neem dan contact met ons op voordat je deze retourneert. In het geval van een defect bij aankomst neemt Studio Mitt de kosten voor de eventuele retourzending voor zijn rekening.

 

Terugbetaling
Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
Er wordt er naar gestreefd om het aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat wij jouw product retour hebben ontvangen, terug te storten op jouw rekening.