Wie zijn wij?

In 2019 hebben wij, Imre  Schaafsma en Kayleigh Katsman (moeder en dochter), Studio Mitt opgericht! Kayleigh heeft een Bachelor of Arts en een Master of Science gespecialiseerd in animatie en Imre heeft al 15 jaar ervaring als ondernemer in onroerend goed.

Wij zijn gericht op de particuliere en zakelijke markt. Als eerste hebben wij een webshop die bedoeld is voor allebei de markten. Zakelijke klanten kunnen speciale offertes aanvragen voor grotere en / of gepersonaliseerde bestellingen. Onze producten zijn met liefde geïllustreerd, handgedrukt en uitgekozen!

Daarnaast is Studio Mitt gespecialiseerd in het overbrengen van boodschappen en verhalen door middel van visualisaties. Dit doen we door het ontwikkelen van creatieve concepten, infographics, illustraties, grafische ontwerpen en animaties.

Eén van de grote pijlers van Studio Mitt gaat het project Beertje Oso zijn. Wij als onderneemsters willen niet alleen mooie dingen maken, maar ook de werk- en leefomstandigheden van onze doelgroepen op een positieve manier beïnvloeden. Op deze basis is Beertje Oso ontstaan. Beertje Oso biedt handvaten voor behandelaars in de zorg, patiënten van 2-8 jaar en hun ouders middels een combinatie van visuele hulpmiddelen om het behandelingstraject snel en met vertrouwen te doorlopen. Belangrijk punt hierin is dat de angst van kinderen verminderd gaat worden.

Ben je nieuwsgierig naar Studio Mitt en wil je volgen wat wij hier allemaal doen? Wil je behind the scenes zien? Volg dan deze facebookpagina en instagram!

We wensen je veel plezier met het scrollen op onze site en het shoppen in de webshop!

Wil je ons nieuwste werk volgen?

Zie hieronder onze instagram of volg ons op Facebook

@STUDIOMITT

Volg Ons Op Instagram

@KAYLEIGHSELIZABETH

Volg Kayleigh Op Instagram

@IMREMARIEKE

Volg Imre Op Instagram